top of page
Om Os

Historien Kort

Siden marts mdr. 1993 har Svend Boddum drevet virksomheden, først som personligt ejet. I 2002 delte han virksomheden op i 2 selskaber, TMP Ejendomme Aps, samt aktieselskabet TMP Hydraulik A/S.

Dette var først skridt til et egentligt generationsskifte. Virksomheden har klaret sig godt de første 10 år med stabil vækst fremtiden ser lovende ud,med ansvar og engagement. Det kræver stor faglig kunnen, at fremstille vores produkter. Alle er uddannet enten som industriteknikere eller klejnsmede. På kontoret er 1 fuldtids bogholder, som er uddannet på TMP for snart 10 år siden, Hun er meget alsidig, da der udover bogføring er både tegnearbejde med Autocad, samt diverse salg, import og export opgaver. Anders Sloth har været ansat i firmaet ca. 10 år, de sidste 5 år som værkfører for service og har dermed opnået god kundekontakt og lysten til at være med i firmaet. En handel hvor han køber 50% af aktierne i TMP Hydraulik A/S bliver realiseret.

Fakta

Virksomheden

Produktion af egen produkter, herunder TMP marinekraner som bygges i ca. 20 forskellige modeller og enkelte helt specielle. Herudover produceres et utal af forskellige opgaver, hvortil der hører et væld af tekniske komponenter.

Opbygninger med lastvognskraner

Den italienske kranfabrik Fassi Gru Idrauliche, som vi er forhandler for, har haft stor succes de seneste på og har dremed opnået betydelig markedsandel i vores område. Vi har netop solgt 3. stk. til levering snarest, hvor de mindste er 80 ton-meter og 1 er på 215 ton-meter. Dette er den største kran vi har solgt og opbygget til dato.

Service og vedligeholdese

Virksomheden er certificeret til eftersyn og test i.h.t. arbejstilsynets bestemmelser omkring lovpligtige årlige og 10 årlige hovedeftersyn af tekniske hjælpemidler.

Om os: Inner_about
bottom of page